Bullpadel Elite Camp by Shotluckan Padel

Träna med spanska tränare

Det är med stolthet Shotluckan Padelklubb och våra sponsorer vi kan presentera något helt unikt i Svensk padel. En helg helgs träningsläger med Manu Martin och Sergio Beracierto tillsammans med svenska elittränarna Andreas Johansson och Stefan Thunell.

Information om eventet

När:
5-7 oktober
(Detaljerat schema kommer senare)

Var:
Padel of Sweden, Staffanstorp

Kostnad:
900 SEK (medlemmar i Shotluckan Padel & Sponsorer)
1100 SEK (icke medlemmar)

(Medlemmar har förtur. Medlemskap i Shotluckan 100 kronor per år)

Vad: Totalt 4,5 timmes träning samt teori genomgång. Teori varvas med praktik.

Platser:
Vi har 48 platser som kommer fördelas i tre grupper om 16 personer. Grupperna anpassas i största möjliga mån efter nivå.

Anmälan

Anmälan sker genom att maila shotluckan.padel@gmail.com eller via anmälningsformuläret samt bekräfta anmälan genom att betala in avgiften enligt instruktioner som ni får när ni mailat.

I anmälan, ange:
Namn, Telefonnummer, E-post, Nivå (A-D) samt eventuellt medlemskap i Shotluckan.

Har ni övriga kommentarer, önskemål eller eventuella matpreferenser skriv gärna detta separat.

Gruppindelning

Grupperna fördelas efter spelarens nivå. Man anmäler sig enskilt och anger sin egen nivå. Har man en spelpartner man gärna spelar med, kan man önska detta.

Shotluckan Padelklubb kommer tillsammans med ansvariga tränare kommer sätta ihop grupperna baserat på den information man angett och den kunskap man har om deltagarna. Ambitionen är att få till så jämna grupper som möjligt.

Mer om eventet

Den 5-7 oktober kommer Padel of Sweden i Staffanstorp stå för värdskapet när Shotluckan Padelklubb tillsammans med våra fantastiska sponsorer arrangerar Bullpadel Elite Camp by Shotluckan Padelklubb.

Manu Martin är ansedd som en av de absolut bästa tränarna i världen och har jobbat med bland andra Alejandra Salazar, Gaby Reca och Javier Concepcion från WPT-touren. Dessutom driver han youtube-kanalen ”Mejora tu Padel” som är sprängfylld med teknik och träningstips.

Läs mer om Manu på padelfeber: http://padelfeber.se/blogg/andreas-padelblogg/2017/februari/en-dag-med-en-vaerldstraenare/#.W5YtgmaHIsk

Eller följ honom på youtube: https://www.youtube.com/channel/UCyJ89bNIXthD-Uy_0DUCcrg?reload=9

Sergio Beracierto är för tillfället rankad 391 på World Padel Tour och tränar regelbundet med världseliten. Han har flera gånger tidigare varit i Helsingborg och hållit i clinics och är en mycket uppskattad och kunnig spanjor.

Andreas Johansson & Stefan Thunell är båda knutna till landslaget som assisterande förbundskaptener är bland de mest padelkunniga personer och utbildade tränare vi har i Sverige. Dessutom är de otroligt duktiga instruktörer och uppskattade pedagoger. De passionerade padelentusiaster och stora pionjärer som driver sporten framåt på svensk mark.

Bullpadel Elite Camp by Shotluckan Padel tackar Barebells, Staffanstorps Gästis, Pågen, Valvet, Park Inn by Radisson, Park Inn by Radisson Lund, Padel of Sweden Staffanstorp & Bullpadel Sverige

#Mejoratupadel padelfeber.se Padeltrainer.com

https://www.facebook.com/shotluckanpadel/videos/1889816681326562/

Anmälan Bullpadel Elite Camp

Är du medlem i Shotluckan Padel?