Bullpadel Hack 2019

Bullpadel Hack är (i skrivande stund världsfyran) Paquito Navarros val av padelracket.
Hack 2019 har ett kolfibermaterialet XT Carbon 18K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen.
Racketen är diamantformad vilket ställer högre kvar på spelaren. Diamantformade racketar har mindre sweetspot och blir således mer svårspelade men erbjuder bättre fart/kontroll då spelaren får en bra träff.

Årets modell har även två stycken system som gör att man kan ändra racketens vikt och balans, dessa vikter säljs separat.

PROTECTOR CUSTOM WEIGHT 3×3 gram. Detta är 3st metallplattor à 3 gram som kan sättas på olika utvalda platser på Bullpadels Pro Line modeller för 2019. Plattorna finns i två färger, silver och svart (säljes separat).

GRIP CUSTOM WEIGHT 5/10 g. Denna innovation som också är framtaget för Pro Line modellerna 2019 gör att bottenpluggen på racket kan bytas ut mot en dito som väger 5 eller 10 gram mer, detta gör att rackets vikt och balans kan anpassas efter en spelares individuella tycke och smak (säljs separat).

Precis som samtliga Bullpadels Pro Line-racketar är Hack utrustat med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive som består av ett silikonmaterial som finns längs hela handtaget. Handledsremmen är tillverkat av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret.

Levereras med heltäckande termofodral.