Bullpadel Hack Control

Samma racket som världstvåan Paquito Navarros tävlingsracket men nu som nyhet med rund form på rackethuvudet, vilket lämpar sig för majoriteten av spelare eftersom sweetspot då sitter i mitten på racketet. Hack Control har ett unikt kolfibermaterial XT Carbon 18K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm2, att jämföra med industristandard 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen.

Rackethuvudet är runt dock utan att tappa power. Racketet är välbalanserat och tack vare den centrumbrygga som byggts in i rackethjärtat uppnås bästa känsla och kontroll.

Precis som samtliga Bullpadels Pro Line-racketar är Hack utrustat med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive som består av ett silikonmaterial som finns längs hela handtaget. För att skydda racketet mot slag och märken finns även ramskyddet Metalshield gjort av lättviktsaluminium. Handledsremmen är tillverkat av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret.

Till racketet medföljer ett specialutformat racketfodral med termostoppning för att skydda ditt padelracket mot temperaturskillnader.

Vikt: 365-380 g.
Balans: Låg.
Form på rackethuvudet: Runt.