Bullpadel Vertex CTR 2019

Bullpadel Vertex 2 Control 2019 är en mer lättspelad variant av padelracket Vertex 02.

Nytt på årets Bullpadel Vertex Control 2019 är att modellen kommer med ett färdigmonterat Hesacore-grepp som är ett nytt ergonomiskt grepp för padelrack.
Greppets rutmönster ska ge en bättre kontakt mellan handen och greppet samt minska vibrationerna i bollträffen.
Detta ska ge spelaren en känsligare och skonsammare spelupplevelse som enligt tillverkaren motverkar skador som så kallad tennisarmbåge.

Årets modell har även två stycken system som gör att man kan ändra racketens vikt och balans, dessa vikter säljs separat.

PROTECTOR CUSTOM WEIGHT 3×3 gram. Detta är 3st metallplattor à 3 gram som kan sättas på olika utvalda platser på Bullpadels Pro Line modeller för 2019. Plattorna finns i två färger, silver och svart (säljes separat).

GRIP CUSTOM WEIGHT 5/10 g. Denna innovation som också är framtaget för Pro Line modellerna 2019 gör att bottenpluggen på racket kan bytas ut mot en dito som väger 5 eller 10 gram mer, detta gör att rackets vikt och balans kan anpassas efter en spelares individuella tycke och smak (säljes separat).

Bullpadel Vertex 2 Control har en rund form, vilket gör det till ett lättspelat alternativ för spelarna som vill ha ett toppracket.
Vi på Racketspecialisten gillar att ytan på Vertex 2 Control har en speciell struktur som mest kan liknas vid sandpapper, detta ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen.

Årets model av Bullpadel Vertex 2 Control är tillverkat av kolfibermaterialet XT Carbon 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm². Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen.

Precis som samtliga Bullpadels Pro Line-racketar är Vertex 2 Control 2019 utrustat med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive som består av ett silikonmaterial som finns längs hela handtaget. Handledsremmen är tillverkat av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret.

Levereras med heltäckande termofodral.

Vikt 365-380 g
Ramprofil 38 mm
Form Rund
Balans Låg
Fodral Helfodral ingår